Hands on Heling

Coaching & Counceling

Natuurgeneeskundig consult:

Soms heb je extra steun en begeleiding nodig om helder te krijgen wat er in je leeft en wat je nodig hebt. Vaak hebben wij, als kind of jong volwassene, ons gedrag aangepast aan de omstandigheden of aan wat er op dat moment van ons verwacht werd. Ook al ligt die situatie nu ver achter ons, toch blijven we onbewust ons gedrag aanpassen aan de ervaringen uit het verleden.

Tijdens een natuurgeneeskundig consult maak je contact met wat je in de weg staat: oude overtuigingen en gevoelens. Door ernaar te kijken en te zien waar het vandaan komt kun je deze overtuigingen en gevoelens verwerken en vervolgens loslaten. Hierdoor bevrijd je jezelf van oude ballast en maak je weer plaats voor vreugde en plezier in je leven.

Een natuurgeneeskundig consult kan je ook helpen bij lichamelijke en emotionele genezingsprocessen om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en in het leven.

Het verschil tussen therapie en coaching:

Bij therapie ligt de aandacht meer bij - onopgeloste - ervaringen van het verleden die nog hun impact hebben op het actuele leven. Hierbij gaan we op zoek naar lichamelijke en emotionele blokkades die in de weg staan om in vrijheid te leven.
Bij coaching ligt de nadruk op heden en toekomst. Hierbij kan het gaan om begeleiding bij veranderingsprocessen, zingevingsvragen of bij klachten als: burn-out, weinig energie, stress en slecht slapen.

Het doel van coaching is dat je:

Bij coaching leer je:

Tijdens de sessies wordt o.a. aandacht besteedt aan de volgende vragen:

Vervolgens:

Hoe ga je je dromen concreet realiseren? Wat zijn de stappen die je wil maken om ze waar te maken? Hoe ga je om met tegenslagen?

Coaching & Counceling